2017 Lys Yerleştirme Sonuçları sonuc.osym.gov.tr

2017 lys tercih sonuçları bugun açıklanıyor. Adaylar hangi universiyeyi kazandığını bugün öğrenecek. Peki lys yerleştirme sonuçları nereden öğrenilecek. İşte 2017 lys yerleştirme sonuçları oğreneceğiniz link…

2017 lys tercihlerini yalan universite adayları bugün lys yerleştirme sonuçlarını öğrenecek. Lys yerleştirsme sonucunuzu ogrenmek için

sonuc.osym.gov.tr TIKLA

2017 lys sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Ösym lys yerleştirme sonuçlarını bugün yani 8 ağustos salı günü açıklayacak. Peki sonuçlar saat kaçta açıklanacak. Lys sonuçlarının öğleden sonra açıklanması bekleniyor.

2017 lys yerleştirme sonuçları nereden öğrenilecek?

Lys sonuçları ösym resmi internet sitesi olan sonuc.osym.gov.tr adresinden ögrenilebilir. Hangi üniversiteyi kazandığını öğrenmek isteyenler osym sitesinden T.C. kimlik no ve şifreleri ile sonuçlarını öğrenebilecekler.

Lys yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından sonuçlara itiraz süreci başlayacak. Ayrıca hiç bir universiteye yerleşemeyenler ise lys ek tercih işlemlerini yapacaklar. 2017 lys ek yerleştirmelerde boş kontenjanlar açıklandıktan sonra başlayacak.

2017 lys yerleştirme sonuçlarının açıklanmasına saatler kaldı. Şimdi gözler ösym de. Bakalım sonuçları saat kaçta açıklayacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here