2018 1.Sınıf Kayıtları Ne Zaman?

2018 1.sınıf kayıtları ne zaman

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında ilkokul 1.sınıfa başlayacak olan öğrencilerin velileri 2018 1.sınıf kayıtları ne zaman başlayacak merak ediyor. Evet bu sene okula başlayacak öğrenciler için 1.sınıf kayıt tarihleri ve 1.sınıf kayıtları ile ilgili detayları derledik…İşte 2018 yılı ilkokul 1.sınıf kayıtları…

1.SINIF KAYIT ERTELEME DİLEKÇESİ İÇİN TIKLA >>>
1.SINIF KAYITTA İSTENEN BELGELER TIKLA >>>

2018 1.Sınıf Kayıtları Ne Zaman Başlayacak?

Bu sene ilk kez okula başlayacak çocuklar Eylül ayında okula gidecekler. Peki Eylül 2018 tarihinde okula gidecek olan çocukların kayıtları ne zaman yapılacak.

İlkokul kayıtları Haziran ayında başlayacak…

Okulların kapanması ile birlikte ilkokul 1.sınıf kayıtları da e-okul üzerinden gerçekleştirilecek…

1.Sınıf Kayıtları Nasıl Yapılır?

İlkokul 1.sınıf öğrencilerinin kayıtları e-okul üzerinden otomatik olarak yapılır. Öğrencilerin adreslerine göre gideceği okul sistem üzerinden e-okula düşer ve öğrenci listeleri okul panolarına asılır. Kesin kayıtlar ise öğrenci velisinin okula başvurusu ile gerçekleştirilir.

1.Sınıf Kayıt Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Bu sene birinci sınıfa başlayacak olan öğrencilerin hangi okula gideceği, hangi ilkokula kayıt olacağını merak eden veliler temmuz ayı sonrasında okullarını sorgulayabilecekler. E-okul üzerinden öğrenci T.C. Kimlik No ile 1.sınıf kayıt sonuçları öğrenilebilir. Sitemizden birinci sınıf kayıt sonuçları ile ilgili haberimizi ilerleyen günlerde yayımlayacağız…

2018-2019 Okullar Ne Zaman Açılacak?

Okullar bu sene 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak… İlkokul 1.sınıf öğrencileri 10 Eylül 2018 Pazartesi gününden itibaren okula gitmeye başlayacaklar. İlkokul 1.sınıf öğrencileri okulların açılmasından 1 hafta önce uyum için okula gidecekler…

Birinci Sınıf kayıtları ile ilgili sorularınızı yorum bölümünden bize yazabilirsiniz…

35 YORUMLAR

  1. Merhaba,
    1. sınıfa başlayacak çocuğumun hangi okula kayıt olacağını nerden öğrenebilirim.
    e-okul sisteminde öğrenci numarası isteniyor?

    • İlkokul 1. Sınıfa başlayacak bu sene. 2012 ekim kasım aralık doğumlu olsaydı doktor raporuyla 1 sene erteleyebilirdi. Ancak sizin çocuğunuzun başlama yaşı gelmiş.

  2. ıyı gunler benım oglumu yazdırmak ıstedıgım okul ıle sıstemde cıkacak olan okul arasında ıkı cadde var sısteme cıkan okula yazdırıp sonra nakıl alamak ıstersem nasıl olur .

  3. Eğer açıklandıysa ben bir türlü bulamıyorum hangi okula gideceğini.e okulda dediğiniz gibi bir duyuru vs yok gibi.Bakabilen birisi varsa yardımcı olur mu lütfen ya?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here